Waarom yoghurt op onze huid?

We weten over de magische werking van probiotica op ons lichaam. Waarom hebben ze dan niet hetzelfde effect op onze huid?

Er zijn veel verschillende probiotica en er wordt aangenomen dat de verschillende stammen hebben een gunstig effect op irritatie in het maag-darmkanaal, zweren, ziekte van Crohn, vaginale infecties en het voorkomen van bepaalde vormen van kanker.
Sommige wetenschappers geloven dat het nemen van probiotica sommige van de vormen van geestesziekte voorkomt.

Artsen zeggen dat het aanbrengen van probiotica – met name yoghurt – op het gezicht kan voorkomen dat de huid wordt beïnvloed door externe agressieve factoren.

Volgens de New York bericht dat huidige gebied van onderzoek en ontwikkeling van cosmetische formules. Als gevolg infomratsiyata, waarin wetenschappers verzamelden, kan huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en zelfs vroegtijdige veroudering worden opgelost met de opname van actuele probiotica die schadelijke virussen, schimmels en bacteriën te vernietigen.

Dus wanneer u een yoghurtcontainer maakt, besluit u deze op uw gezicht aan te brengen, dan zult u waarschijnlijk merken dat de fijne lijntjes er minder op lijken …, toch ?! Of zoiets.

Volgens wetenschappers kan de onbalans van slechte micro-organismen op de huid de oorzaak zijn van veroudering (te veel zon, veel wodka en onvoldoende slaap zijn natuurlijk ook de boosdoeners). Door het helpen herstellen van een gezond evenwicht van bacteriën, kan probiotische zorg helpen bij het handhaven van een optimale huidwerking tijdens het ouder worden door het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Natuurlijk kan reguliere yoghurt dit niet doen, maar speciale probiotische formuleringen zijn pH- gebalanceerd en bevatten veel vochtinbrengende ingrediënten.

Er zijn geen onmiddellijke geneeswijzen in schoonheid en leven. Het duurt ongeveer zes weken om het verschil te zien na de probiotische behandeling. Maar probiotica zijn geen magisch wondermiddel. Je moet ze gebruiken in combinatie met een goed dieet, voldoende slaap en … een antibacteriële gezichtsscrub.

MASKERS TE GEBRUIKEN

Clay mask with Rose water

Clay mask with Rose water

Rose petal mask

Rose petal mask

Papaya Bright mask

Papaya Bright mask


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X