Waarom voor je huid zorgen

Huid!
We zorgen zo veel voor onze voeding want het is gezond. Alles wat we eten gaat direct in onze lichaam, in de bloed. Onze lichaam zit in elkaar door de grootste orgaan die we hebben, de huid. Huid beschermt het lichaam van agressies van buiten af, laat de zweet naar buiten, houd de lichaam in temperatuur en veel meer. Dus als de huid niet goed is komt disbalans in onze lichaam. Voedsel gaat niet alleen in de bloed maar ook naar de huid toe. Alle zenuwen, hormonen en bloed vatten zijn in aanraking met de huid.

Bijvoorbeeld als ik ziek ben zie je het op mijn huid, doffe kleur en gewoon niet gezond, Maar wanneer ik gelukkig ben zie je hoe mijn huid straalt. Gevoelens regeren op onze hormonen en dat beïnvloed op de huid, daarom in de puberteit veel voorkomt acne en onrustige huid. Met zwangerschap is net zo, huid kan erger worden of beter.
Naast hoe we binnen in voelen en wat we eten is erg belangrijk wat we op onze huid gebruiken (of niet gebruiken)
Wat gebeurt als je niets op je huid gebruikt:
Nou om niets te zeggen is niet juist. Eerst, en eerst plek is goed wassen, maar niet overwassen. Schone huid is essentieel voor onze bestaan. Bij schone huid krijg je de poriën goed schoon en open. Dan de huid zelf ademt. Zuurstof blaast naar binnen en de huid voelt goed, we ook, schoon en fris. Voor lichaam wassen is makkelijker dan voor je gezicht. De huid op onze lichaam is dikker en iets sterker maar de gezicht is erg kwetsbaar.
Lichaam wassen en niets gebruiken blijft … droog. Omdat de was middelen zijn niet altijd vriendelijk en drogen de huid af. De huid droogt af en als het niet gevoed word verliest zijn kracht, dikte en ook weerstand. Vet in de huid beschermt onze huid niet alleen van uitdrogen maar behoud ook de temperatuur in de huid. Vooral vet is ook collageen en lipiden en als de huid niet genoeg van krijgt, word slap en oud.
Als je op je gezicht niets smeer is dan een ramp. Eerst is belangrijk de juiste cleanser voor je gezicht gebruiken. Niet iedere cleanser is geschikt voor iedere huidtype. Vaak gebruiken mensen zeep, erg voorzichtig wezen, veel chemische stoffen worden in de zepen gebruikt. Niet zo maar een zeep op je gezicht gebruiken. Alleen met water wassen is echt niet voldoende, de bacteriën blijft op de huid. Bij mensen met droge huid is altijd goed melkig cleansers gebruiken, mensen met gemengde huid mag emulsie of gel celansers gebruiken, mensen met vette huid altijd gel cleanser. Omdat in de cleanser stoffen zijn die je huid schoon onderhouden op een milde manier en verwijdert onzuiverheden en laat de poriën schoon. Bij verstopte poriën de huid blijft verstopt. Daardoor ontstaat acne, gevoeligheid, vlekken, jeuk … een huid die onrustig is.

Zorgen voor je huid is belangrijk. Alles wat we op onze huid gebruiken dringt tot onze bloed baan … en dan reageren we op verschillende manier op.
Droge en gevoelige huid is de huid die echt van voeding nodig heeft. Ingrediënten die de huid gevoed onderhouden. Droogheid kan onprettige gevoel brengen, kraken van de huid, jeuk en zelf bloeden van de huid. Crèmes met verhoogde lipide verhouding zo de huid word van binnen en buiten gevoed. Vraag mij meer voor informatie welke producten geschikt zijn voor je huid. Vette huid word vaak gedroogd, en net als onze lichaam is de huid klaar om zichzelf te herstellen. Als de huid te droog word maakt nog meer vet (dit is voor de vette huid). Dus te heftige middelen zijn niet geschikt voor vette huid. Daar zijn bepaalde bleek middelen die speciaal zijn voor acne huid.
Rimpels ontstaan heel snel, bij lagen, bij verdrietig zijn, problemen, ziekte en veel meer, maar als een rimpel komt blijft en gaat niet zo maar weg, of gaat helemaal niet weg.
We verouderen, tuurlijk maar bij goede verzorging van onze huid, verdragen we deze proces. Wie wil niet altijd goed en prettig uit te zien?

Vrouw is gemaakt om vrouwelijk te zijn en voelen. Verzorging is belangrijk voor ons, onze omgeving en onze huid. Blijf een vrouw zijn, zorg voor je huid.

Omdat ik uit Bulgarije kom merk ik dat Nederlandse vrouwen niet echt bezig zijn met hun uiterlijk (ik praat in het algemeen). Ik vind het jammer want vrouwen in mijn land nemen tijd voor hun uiterlijk, kleding, kapsel en huid. Vrouw is een schoonheid!!! Laat het aan de hele wereld zien! Vrouw wezen en neem de tijd voor je!

PRODUCTEN OM JE GEZICHT JONG TE HOUDEN:

Coconut milk cleanser

Coconut milk cleanser

BioLift face cream

BioLift face cream

The face smoother (olie)

The face smoother (olie)

Massage Gua Sha

Massage Gua Sha


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X