Mijn verhaal

“Passie hebben is een manier door te gaan en voor knoken. Door mijn geloof en liefde in de natuur en de kracht die in de natuur zit heb ik het leven gebracht is felices.nl”

A Little Bit About Me…

Hallo, ik ben Hilda Agopian en ik kom uit Bulgarije. Ik woon al lange jaren in Nederland en ik kon hier mijzelf vinden, in de natuurlijke huidverzorging en wat het met onze huid kan doen.
Alles begon met een crème kopen vanuit Yves Rocher. Was jaren geleden en ik was jong en wou wat “luxe” op mijn huid proberen. Daarna had ik meer geld en ik wou graag wat meer gaan onderzoeken en proberen. Ik heb van duur tot goedkoop geprobeerd en werd mijn huid (in duur van tijd) steeds lelijker. Ik was niet gelukkig met mijn huid. Ik begon te onderzoeken wat voor ingrediënten er zijn om een mooi huid te hebben. Uiteindelijk lijkt dat het “beste” merken zijn het merken voor de schoonheidsspecialisten en medische centra’s  (dermatologen).
Ik heb ook deze merken uitgeprobeerd maar toch miste ik wat, de creme smeerde goed maar toch bleef om mijn huid zonder effect, of crème ruikt goed maar toch miste ik de natuurlijke lavendel of geranium geur. En zo ging de tijd door en in een dag zag ik mij in de spiegel, ik was al 40 jaar oud en mijn huid was nog niet aan mijn wens. Toen dacht ik “op deze leeftijd gaat mijn huid niet meer beter lijke, gaat alleen maar erger worden”.
Ik had al alles geprobeerd behalve de kracht uit de natuur. Ik kocht uit Duitsland een goedkope natuurlijke product. Ok, dacht ik de textuur is er, de geur is ook er … maar het resultaat was er nog niet. Ik heb mij verder verdiept en blijkt dat een crème met bepaalde actieve ingrediënten werkt optimaal als bepaalde hoeveelheid in de crème zit. Bijvoorbeeld, hyaluron helpt erg goed tegen rimpels maar wanneer je precies 1% in het product zit. De goedkope natuurlijke crèmes hebben beetje van ieder ingrediënt in de crème en dan de crème heeft geen nut, maar ik wel natuurlijk. Vaak diverse merken gebruiken vulling middelen om de crème zachter te maken, gladder te maken, transparanter te maken of klevendig. Voor iedere leuke effect in een crème is een extra ingrediënten voor de substantie (meestal op chemische manier gemaakt).
Toen dacht ik “Probeer maar zelf een creme te maken”. Klonk leuk en spannend.

Zo was Felices geboren

Ik had de basic ingrediënten besteld om een crème proberen maken. Daarna heb ik meerder oliën, boters, emulgators en ingrediënten (extracten en diverse stoffen) gekocht. Begon te experimenteren en te leren. Uiteindelijk had ik een crème die aan mijn wensen sluit, met de genodigde hoeveelheid per stof die nodig was om de crème effectiever zijn om de huid.
NU, gebruik ik de crème ik wou en bied het graag aan jullie, mijn trouw klanten. Want ik sta 100% er achter want ik heb iedere stofje in de crème toegevoegd. De producten zijn natuurlijk met respect voor je huid en ik weet dat omdat ik zelf het gemaakt heb.

Omdat ik een hobbyist ben geef ik geen garantie dat een product geen allergische reactie zal op je huid hebben, ik ken jullie allergieën niet en dat is op jullie eigen risico. Bij afwijkingen kan ik altijd andere advies geven of geld terug geven.

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X