Mango boter de vitaminerijke voedsel voor je huid

  • Mango-boter is een zachte natuurlijke plantboter die smelt bij contact met de huid. Dit maakt het ideaal voor het voeden van de huid, iets dat al eeuwen bekend is, sinds het voor het eerst werd gekweekt in India en Zuidoost-Azië.
  • Vitamine A
  • Vitamine C
  • Palmitinezuur
  • Arachidinezuur
  • Linolzuur
  • Oliezuur
  • Stearinezuur

Vanwege de rijkdom en de manier waarop het op lichaamstemperatuur in de huid zakt, is het ongelooflijk hydraterend en kan het je huid hydrateren, het voller maken en een droge, jeukende en strakke huid voorkomen.

Vanwege de rijkdom aan voedende vetzuren is mango-boter ook zeer geschikt voor het gladstrijken van de huid, het minimaliseren van fijne lijntjes en het afweren van het begin van rimpels.

Omdat het een hoog gehalte aan linolzuur en oliezuur bevat, is het ook uitstekend geschikt om de natuurlijke elasticiteit van de huid te behouden.

Bovendien bevat het vitamine C waarvan is bewezen dat het de productie van collageen stimuleert. Collageen is een eiwit dat de menselijke huid helpt zacht en glad te blijven.

Gebruik Mango-boter op de beschadigde huid om het te kalmeren en te genezen

Naast het helpen handhaven van een gezonde huid, heeft mango-boter geweldige helende eigenschappen die kunnen helpen om de beschadigde en geïrriteerde huid te kalmeren en te herstellen.

  1. Littekens en striae kunnen worden geminimaliseerd door regelmatig mangoboter rechtstreeks op hen toe te passen.
  2. Mango-boter is uitstekend voor verzachtende insectenbeten. Het kan jeuk minimaliseren, ontstekingen verminderen en helpen met genezing.

Bovendien kan mango-boter op de huid ontstekingsremmende resultaten hebben. In combinatie met zijn vermogen om de droge, jeukende en rode huid zachtjes te hydrateren, is het ook geweldig voor huidaandoeningen. Veel patiënten met eczeem en psoriasis hebben verlichting gevonden met deze natuurlijke boter.

Vanwege deze eigenschappen kan het ook uitstekend zijn om de effecten van zonnebrand ook te verlichten. En aan het andere eind van dat proces heeft het een natuurlijk vermogen om UV-stralen te weerstaan, wat betekent dat het ook kan helpen om te voorkomen dat u in de eerste plaats zonnebrand krijgt.

Mango Butter kan echt je huidheld zijn!

Zoals je ziet, heeft mango-boter het huidgebruik door zijn natuurlijke samenstelling verbazingwekkende eigenschappen.

Maar neem niet alleen mijn woord op. Er zijn onderzoeken uitgevoerd die het anekdotische bewijs van eeuwen achteraf ondersteunen van mensen die mango-boter op hun huid hebben gebruikt.

Een laatste voordeel is dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor shea of ​​cacaoboter, maar heel weinig mensen krijgen allergische reacties van mangoboter. Het is een laag allergie- en irritatiepotentieel en daarom een ​​ideaal alternatief, gezien de voordelen en vergelijkbare eigenschappen.

Je moet altijd opletten voor 100% pure mangoboter zonder toevoegingen of verwerking, dit zal ervoor zorgen dat je de kans op problemen met het gebruik ervan verder minimaliseert.

Conclusie

Dus als je worstelt met huidproblemen, of je wilt gewoon een gezondere, zachtere en jonger uitziende huid, dan is goede natuurlijke mango-boter absoluut een goedkope, laag-risico-optie om te proberen. Laat ons je ervaringen kennen in de commentaarsectie!


Be the first to comment “Mango boter de vitaminerijke voedsel voor je huid”

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten