Hoe span je de slappe huid onder de ogen

Veel mensen willen het uiterlijk van onze oogleden verbeteren. Mismoedig uitziende oogleden worden geassocieerd met vermoeide en ouder worden. Sommigen hebben het gevoel dat het verbeteren of strakker worden van de huid rond hun oogleden hun zelfvertrouwen, fysieke uiterlijk verbetert en hen aantrekkelijker zal maken.

Wanneer de huid wat elasticiteit rond de oogleden heeft verloren, kan het moeilijker zijn om make-up aan te brengen en kan het ooglid zelf niet zichtbaar zijn onder de overtollige huid.

Na verloop van tijd verliest het weefsel zijn stevigheid en het vermogen om het toegenomen gewicht van het ooglidweefsel tegen te gaan. Andere mogelijke oorzaken zijn schildklierdisfunctie, vermoeidheid, roken en verhoogde oxidatieve stress.

EIWIT EYELID HUIDBESCHERMING RECEPT 
* Zorg ervoor dat u het niet op uw ogen krijgt !!!

1. Zorg ervoor dat uw ooglid geen make-up heeft en droog is. 
2. Open een ei en verwijder de dooier, het enige wat je nodig hebt is het eiwit. Je kunt ook een paar druppels citroensap toevoegen aan het eiwit. Meng tot schuimig. 
3. Houd uw ooglid gesloten en dip een q-punt of wattenstaafje in het eiwit. 
4. Wrijf de q-punt over de vouw van uw ooglid (het zou helemaal niet moeten druppelen, u heeft niet veel nodig). 
5. Blijf uw ooglid gesloten houden en wacht tot het eiwit droog is of u kunt voor een ventilator gaan zitten om de tijd te versnellen. Je kunt je ook aanmelden op je decolleté en je nekgebied. 
6. Wacht tot 15 minuten om af te spoelen. 
7. Bevochtig.


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X