Fruit extracten TOP voor je huid

Fruitextracten worden geprezen om krachtige anti-aging en verjongende eigenschappen, waardoor ze enorm populair zijn bij natuurlijke cosmeticamakers en cosmetische huisreuzen. Fruit bevat van nature voorkomende alfahydroxyzuren die krachtige antioxidanten zijn. Wanneer ze op de huid worden aangebracht, wordt aangenomen dat ze de huid revitaliseren door dode cellen van het huidoppervlak op te lossen met behoud van huidvochtigheid. Bovendien zijn fruitextracten ook overvloedig aanwezig in verschillende vitamines en mineralen die door de huid kunnen worden opgenomen wanneer ze aan huidverzorgingsproducten worden toegevoegd. Deze bestanddelen staan ​​erom bekend het uiterlijk van de huid te verbeteren, onvolkomenheden te minimaliseren en een levendige en stralende huid te bevorderen.

Bananen is rijk aan kalium en vitamine A. Het is in formuleringen bewezen geweldig te zijn voor de droge huid en bevat geen bekende stof die de huid verergert of irriteert. Sommige gebruikers hebben Banaanpoeder alleen gebruikt als een rijk, vochtinbrenend gezichtsmasker. De fruitextracten bezitten alle voedingsstoffen en gunstige eigenschappen van de vrucht, maar kunnen al dan niet het aroma van de werkelijke vrucht hebben. Fruitextracten zijn bedoeld voor het toevoegen van voedende eigenschappen aan de formulering en niet voor het ruiken van de producten.

Van ananas is bekend dat het vruchtenzym ‘bromelaïne’ bevat. Het is een effectieve exfoliant die dode cellen op het oppervlak van de huid afstroopt en tegelijkertijd voordelen biedt. Het kan ook werken als een samentrekkend middel voor gebruik in toners voor het gezicht. Ananaspoeder is ook een prachtige bron van natuurlijke kleur en voegt een scherpe, frisse citrusachtige geur toe die bijdraagt ​​aan de reinigende en verkwikkende eigenschappen. De fruitextracten bezitten alle voedingsstoffen en gunstige eigenschappen van de vrucht, maar kunnen al dan niet het aroma van de werkelijke vrucht hebben. Fruitextracten zijn bedoeld voor het toevoegen van voedende eigenschappen aan de formulering en niet voor het ruiken van de producten.

Guava wordt vereerd vanwege zowel het vitaminegehalte als het vermogen om de tekenen van veroudering te vertragen. Dit komt omdat Guava erg rijk is aan vitamine A, B en C en het helpt de dagelijkse slijtage van de huid te voorkomen. Het kan ook worden toegevoegd aan haarverzorgingsproducten als een natuurlijke bron van vezels.

Cranberry Fruit Extract is een natuurlijk extract van de vrucht van Vaccinium macrocarpon. Veenbessen kunnen worden gebruikt voor anti-aging, als een anti-inflammatoire, antiseptische en anti-bacteriële en bevatten ook vitamine C evenals tannines. Ze zijn een uitstekende aanvulling op formuleringen voor persoonlijke verzorging en cosmetische producten zoals gezichts- en lichaamswassingen, acnebehandelingen, verzachtende lotions en voor veel andere soorten toepassingen.

Papaya is zacht verfrissend met een zoete, zomerse geur. Het is uitstekend in het stabiliseren van de vette huid en werkt als een exfoliant op droge gebieden. Papaja wordt ook vaak gebruikt in huidproducten met het oog op een natuurlijke lift en verjonging van de huid. Papaja bevat vitamine A, een eigenschap die de huidreparatie ten goede komt door het verhogen van de snelheid van de vorming van nieuwe cellen. Vitamine C is ook een antioxidant met prachtige eiwitten voor een gladdere, zachtere huid.

Mango is een lid van de cashew-familie en staat bekend als extreem hoog in vitamine A, C en bèta-carotine. Het wordt vaak gebruikt in formuleringen om fijne lijntjes en het uitdrogen van de huid te helpen voorkomen. Door de achteruitgang van de huid te voorkomen, helpt het om de elasticiteit van de huid te behouden.

Raspberry Extract is rijk aan vitamine C en bevat daarom samentrekkende eigenschappen die het huidoppervlak van oliën en andere stoffen reinigen. Het is ook ideaal voor rond de ogen omdat het de huid zacht verstevigt en herstelt.

Aardbei is rijk aan polyfenolen en vitamine C, Strawberry Powder biedt bescherming voor de huid, heeft huidverzachtende eigenschappen. Het is een prachtige toner die helpt het uiterlijk van de poriën te verminderen.

Vruchtenvloeistof Acai is een exotisch alternatief voor rode wijn of bessen voor anti-aging en verzachtende huidverzorging en voor supervruchtentrends. Dit product verschijnt als een donkerbruin rode vloeistof.

Kersen zijn rijk aan suikers, voornamelijk fructose. Carotenoïden zijn aanwezig in kersen en ook vitamine C en sommige α-hydroxyzuren.
Sweet Cherry wordt gebruikt in cosmetica vanwege zijn revitaliserende, verzachtende en hydraterende eigenschappen. De belangrijkste actieve stoffen in Zoete kers zijn suikers, alfahydroxyzuren en vitamine C. Vitamine C is een krachtige reducerende stof en heeft antioxiderende eigenschappen. Het is een sleutelmolecuul in de biosynthese van collageen, elastine en glycosaminoglycanen. Dat is waarom het is opgenomen in veel anti-aging cosmetica.

Meloenextract is een geweldige toner voor de huid, waardoor de poriën worden gereinigd en verstevigd. Het bevat ook vitamine A, wat de huidreparatie ten goede komt doordat het de snelheid van de vorming van nieuwe cellen verhoogt. Vitamine C is ook een waardevolle eigenschap die fungeert als een antioxidant met prachtige eiwitten voor een gladdere, zachtere huid.

Enzyme mask

Enzyme mask

Alpha glow toner

Alpha glow toner

Tea tree clear cream

Tea tree clear cream


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X