Elastine en Collageen uit de zee (marine)

Gehydrolyseerde elastine MARINE heeft een hoog penetratievermogen door de huid heeft dus voedingsoplossing, regeneratieve, beschermende en vochtinbrengende werking.

Op het haar is het begiftigd met een grote substantiviteit, waardoor ze glanzen, zacht zijn en beter kunnen kammen.

Het heeft ook een hoge beschermende eigenschappen van huid en haar tegen de aanval van basen, detergenten en milieu schadelijke stoffen, zoals zon, droge, koude, warmte, etc.

Toegepast op een beschadigde huid, bevordert een snellere genezing en genezing. Daarom is de opname ervan in preparaten voor de behandeling van brandwonden, in post-solar of met een kwetsend effect zeer geschikt. Ook in maskers en haarbalsems.

Verkregen van mediterrane algen, door middel van een speciale behandeling die het proteïnedeel van een samenstelling vergelijkbaar met het elastine van het bindweefsel scheidt. Vervolgens werd onderworpen aan een enzymatische hydrolyse met papaïne, om een ​​mengsel van oligopeptiden en vrije aminozuren, met een gemiddeld molecuulgewicht tussen 2500 en 3000 dalton te verkrijgen.
Het aminogram, in afnemende volgorde van de aminozuren in het hydrolysaat, is als volgt:

Glycine, alanine, valine, proline, leucine, fenylalanine, glutaminezuur, isoleucine, lysine, arginine, asparaginezuur, serine, threonine, tyrosine, histidine en methionine.

bevat ook de volgende vitaminen: A (Retinol en Caroteen), B 8 (inositol), C (ascorbinezuur), E (tocoferol), B5 (pantotheenzuur), B1 (thiamine), B6 ​​(pyridoxine), PP (nicotinamide) , H (Biotine), B2 (Riboflavine), B12 (Cyanocobalamine).
Ook aanwezig in zijn samenstelling zijn sporenelementen, zoals I, Ca, K, Mg, Zn, Fe, Cu en Mn.

Marne Elastine heeft een hoge penetratie door de huid, waardoor het een voedende, regeneratieve, beschermende en hydraterende werking heeft. Op het haar is het begiftigd met een grote substantiviteit, waardoor ze glanzen, zacht zijn en beter kunnen kammen. Het heeft ook hoge beschermende eigenschappen op de huid en het haar, tegen de aanval van alkaliën, detergentia en schadelijke milieuagentia, zoals zon, droogte, koude, hitte, enz. Toegepast op een beschadigde huid, bevordert een snellere genezing en genezing. Daarom is de opname ervan in preparaten voor de behandeling van brandwonden, in post-solar of met een kwetsend effect zeer geschikt. Ook in maskers en haarbalsems.

Het mariene collageen heeft een hoge capaciteit voor penetratie door de huid en om op het huidniveau te worden gemetaboliseerd. Hierdoor biedt het voeding, regeneratie, bescherming en hydratatie.
Op het haar heeft het zeer gunstige effecten, aangezien het hen bij het presenteren van een grote substantiviteit voor hen helderheid, aangename aanraking, bescherming, een betere kambaarheid en, in verfprocessen, de fixatie van de kleurstoffen aanzienlijk verbetert. Het heeft ook hoge beschermende eigenschappen van de huid en het haar tegen de aanval van alkaliën, detergentia en schadelijke milieuagentia, zoals UV-straling van de zon of het drogende effect van wind, koude, zeewater, enz.
Toegepast op beschadigde huid, bevordert het een snellere genezing en genezing van wonden, dus het is zeer geschikt om te worden opgenomen in voorbereidingen voor de behandeling van brandwonden, after-sun-producten en zalfjes.

Het mariene collageen is een extract van mediterrane bruine algen, voornamelijk Fucus en Laminaria, verkregen door een speciale procedure die het eiwitdeel ervan sleept, evenals vitamines en sporenelementen. Dit eiwitdeel wordt onderworpen aan een hydrolyseproces om een ​​gemiddeld molecuulgewicht tussen 2500 en 3000 dalton te verkrijgen. De eiwitten hebben een samenstelling in aminozuren vergelijkbaar met het collageen van het bindweefsel van de menselijke huid, die in afnemende volgorde als volgt is:

Glutaminezuur
Asparaginezuur
lysine
leucine
alanine
glycine
arginine
valine
threonine
isoleucine
Serina
proline
tyrosine
fenylalanine
histidine
hydroxyproline
tryptofaan
methionine
cystine
Het bevat ook de volgende vitaminen:

Vitamine A (retinol en carotenen)
Vitamine B8 (inositol)
Vitamine E (tocoferolen)
Vitamine C (ascorbinezuur)
Vitamine B5 (pantotheenzuur)
Vitamine B1 (thiamine)
Vitamine B6 (pyridoxine)
Vitamine PP (nicotinamide)
Vitamine H (biotine)
Vitamine B2 (riboflavine)
Vitamine B12 (Cyanocobalamine)
De sporenelementen in dit zeecollageen zijn:

jodium
calcium
kalium
magnesium
zink
ijzer
koperen
mangaan
TOEPASSING

Vanwege de speciale samenstelling heeft Marine Collagen een hoog penetratievermogen door de huid en wordt het op huidniveau gemetaboliseerd. Hierdoor biedt het voeding, regeneratie, bescherming en hydratatie.
Op het haar heeft het zeer gunstige effecten, aangezien het hen bij het presenteren van een grote substantiviteit voor hen helderheid, aangename aanraking, bescherming, een betere kambaarheid en, in verfprocessen, de fixatie van de kleurstoffen aanzienlijk verbetert. Het heeft ook hoge beschermende eigenschappen van de huid en het haar tegen de aanval van alkaliën, detergentia en schadelijke milieuagentia, zoals UV-straling van de zon of het drogende effect van wind, koude, zeewater, enz.


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X