Dode zee modder – oplossing voor de Gevoelige huid

Vroeger werd modder in de Dode Zee gebruikt door farao’s en koninginnen als Cleopatra om een ​​betere huid te krijgen. Oude mensen zouden hun huid laten weken in de wateren van de Dode Zee om verlichting te krijgen van hun kwalen en om hun goede gezondheid te herstellen. Tegenwoordig overspoelen toeristen het gebied om de herstellende voordelen van de Dode Zee te ontvangen. Om het huidherstellende voordeel van de Dode Zee thuis te bereiken, kunnen mensen enkele van de vele huidverzorgingsproducten gebruiken die modder uit de Dode Zee bevatten. Gevuld met voedingsstoffen en mineralen, is deze modder uitstekend geschikt voor het verminderen van * psoriasis en het hydrateren van de huid.

Wat is Dead Sea Mud?
De Dode Zee is een meer dat tussen de Westelijke Jordaanoever, Israël en Jordanië ligt. In de modder hebben wetenschappers hoge concentraties mineralen aangetroffen, zoals magnesium, bromiden, fosfaten en natrium. Door onderzoek in het Dode Zee Onderzoekscentrum zijn wetenschappers erachter gekomen dat Dode Zee modder uitstekend is voor het verminderen van * ontsteking en het verbeteren van * de symptomen van psoriasis. Het is ook een krachtige manier om de huid te hydrateren en eventuele ruwe plekken te verwijderen.

Huidverzorgingsvoordelen
Deze krachtige mix van voedingsstoffen is over de hele wereld bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Bovendien bevat het voedingsstoffen die de bacteriën die acne veroorzaken daadwerkelijk kunnen doden. Toen deze ontdekking eenmaal was gedaan, begonnen cosmetische bedrijven dode modder in gezichtsmaskers, zeep en exfoliatoren te gebruiken. In high-end spa’s kunnen mensen lichaamspakkingen krijgen die zijn gemaakt van modder in de Dode Zee. Hoewel er weinig onderzoek is gedaan naar cellulitis en modder in de Dode Zee, zeggen sommige spa-enthousiasten dat ze * striae en de gepakte huid van cellulitis kunnen verwijderen.
Het krijgen van een body wrap van spa gezicht kan duur zijn als het dode zee modder bevat. In plaats daarvan kunnen mensen vrij verkrijgbare crèmes kopen die zijn ontworpen met de modder. Pakketten van pure modder uit de dode zee zijn te vinden in reformwinkels en worden gebruikt voor moddermaskers thuis. Om een ​​hydraterende gezichtsbehandeling te krijgen, moeten mensen pure modder uit de dode zee, een gelijke hoeveelheid klei en een beetje olijfolie gebruiken om het romiger te maken.
Buiten de huidverzorging wordt gedacht dat de modder van de dode zee de spieren in het lichaam helpt te ontspannen. Kankerpatiënten gebruiken het om * rust en kalmte te verhogen. Tegelijkertijd gebruiken artritispatiënten de modder om * reumatische pijnen te verminderen.

De bron
Om de meeste voordelen te behalen, kan een vakantie naar de Dode Zee helpen. Als u de Dode Zee ingaat, kunt u gevallen van psoriasis oplossen en nieuwe niveaus van vocht aan de huid toevoegen. Omdat de Dode Zee bedekt is met een dikke waas, kunnen psoriasispatiënten de exacte hoeveelheid gefilterd zonlicht ontvangen die ze nodig hebben voor de behandeling.

Waar komt dode zee modder vandaan?
Het is duidelijk dat de modder zich aan de Dode Zee bevindt, maar het was er niet altijd. De modder begint in de omliggende berggebieden als alluviaal slib. Na verloop van tijd wordt deze modder door regenwater uit de bergen weggespoeld totdat deze de zee bereikt. Dit proces heeft duizenden jaren geduurd om de slibafzettingen op te bouwen die dit deel van de wereld beroemd maken. Mineraalrijke modder is gevuld met het ijzer, kalium, borium, calcium en strontium die zeer worden gewaardeerd door huidverzorgingsbedrijven.

Hoe het lichaam van de dode zee zich omwikkelt
Therapeuten en spa-behandelingen gebruiken bodywraps om spierpijn te verlichten en een roze gloed op de huid te creëren. Na een lichaamspakking helpen mineralen in modder van de dode zee * om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Deze verhoogde elasticiteit helpt * de tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes of rimpels. Aan het begin van de lichaamspakking wordt een laag Dode Zee-modder rond de huid geseald. Naarmate de behandeling vordert, verhoogt deze toegevoegde laag * de lichaamstemperatuur en stimuleert de doorbloeding. Met een hogere bloedstroom in het lichaam kunnen extra voedingsstoffen en zuurstof elk stuk weefsel of capillair in het lichaam bereiken. Omdat het bloed voedingsstoffen bevat, verwijdert het ook * gifstoffen en afvalstoffen. De toegevoegde hitte versnelt transpiratie, waardoor extra gifstoffen verloren gaan door zweet.
Naarmate de stofwisseling versnelt, begint het lichaam te werken bij aftappende lymfeklieren en hardnekkige zakken vet. Dit helpt het uiterlijk van de buitenste huidlagen te verbeteren en de cellulitis te verminderen. Zelfs nadat de lichaamspakking voltooid is, kan het individu genieten van verbeterde * bloedcirculatie en verminderde * gewrichtspijn.

Gezichtsvoordelen
Wanneer een gezichtsbehandeling wordt gebruikt, helpt dode modderige modder om onmiddellijk een gezondere huidskleur te creëren en * lagen dode cellen te verwijderen. Zodra deze dode cellen zijn verwijderd, kunnen nieuwe cellen regenereren voor een jongere en gezonder uitziende huid. De bloedcirculatie in het gezicht neemt toe en de huid van het gezicht wordt merkbaar warmer. Hierdoor worden gifstoffen en acne veroorzakende bacteriën uit het gezicht verwijderd. Tegelijkertijd dicht de gezichtsbehandeling de modder over het gezicht en vergroot het vermogen van het gezicht om mineralen en eiwitten te absorberen. Hoewel gezichtsmaskers uit de Dode Zee het meest geschikt zijn voor mensen met huidproblemen, zijn ze eigenlijk ideaal voor elk huidtypen.
Voor de best uitziende huid, probeer hudverzorgingsproducten die Dode Zee modder gebruiken. Na generaties van gebruik krijgt de modder uit de dode zee eindelijk de aandacht die hij verdient. Dit unieke schoonheidsproduct kan de huid vochtig maken en * dode huidcellen voorzichtig verwijderen.

PRODUCTEN MET DODE ZEE MODDER

Dode zee cleanser

Dode zee cleanser

Klei masker

Klei masker


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X