Alpha Lipoic Acid (ALA) – de meest krachtige antioxidant

Wat is Alpha Lipoic Acid (ALA) precies?
ALA wordt van nature aangetroffen in het mitochondriëngedeelte van onze cellen, als onderdeel van een enzymsysteem dat de energieproductie helpt. Het is zowel vet- als wateroplosbaar, wat betekent dat het gemakkelijk door de lipidenlagen van je huid wordt opgenomen en goed werkt als een radicaaljager in het celplasmamembraan. Verder is ALA 400 keer sterker dan vitamine E en C gecombineerd (beide staan ​​bekend om hun antioxiderende eigenschappen).

Een nieuw model voor het begrijpen van veroudering
Of het nu in de huid is of elders in het lichaam, verouderende cellen hebben energie nodig om ze goed te laten functioneren. We weten dat een jonge cel (net als een jonge persoon) wordt gekenmerkt door zijn energie; door aanvullende ALA te nemen en door ALA topisch op de huid aan te brengen, kunnen we therapeutische hoeveelheden van deze stof toedienen om de energie te helpen verhogen voor een juist cellulair metabolisme, dat door cellen hard nodig is voor hun cellulaire reparatie.

ALA kan helpen beschadigde cellen te herstellen
ALA concentreert zich eerst in het celplasmamembraan, waar het vrije radicalen neutraliseert. Vervolgens gaat het door naar het waterige binnenste van de cel – het cytosol – waar het ook de activiteit van vrije radicalen kan onderdrukken en activering van andere pro-inflammatoire chemicaliën kan voorkomen.

Maar dat is niet alles. Een studie gepubliceerd in de Archives of Gerontology and Geriatrics erkende dat de menopauze vaak gepaard gaat met degeneratieve processen zoals arteriosclerose en atrofische veranderingen van de huid (huid die dun en gerimpeld is).

ALA en Aging Skin
Deze veranderingen suggereren een versnelling van veroudering veroorzaakt door oestrogeenverarming. De gegevens in de studie ondersteunen het concept dat antioxidanten zoals ALA en verschillende andere (waaronder de kruidenkurkuma) kunnen helpen om een ​​tekort aan antioxidanten te voorkomen, waardoor de mitochondriën worden beschermd tegen cellulaire degeneratie. Ze vonden ook dat combinaties van deze antioxidanten – zowel in de voeding als lokaal toegepast voor de bescherming van de huid – gunstige effecten kunnen hebben op de gezondheid en kwaliteit van leven voor oudere vrouwen.

ALA en huidvoordelen
Als een actueel gegeven biedt ALA meerdere voordelen voor de huid. Wanneer het is opgenomen in een lotion die is samengesteld voor het gevoelige, dunwandige ooggebied, zoals onze geavanceerde oogoppervlaktetherapie , kunt u een aanzienlijke afname van het uiterlijk van oogcirkels, verlies van stevigheid en wallen ervaren. ALA kan ook helpen zwelling en wallen in het gezicht te verminderen.

De ontstekingsremmende effecten ervan helpen ook zichtbare roodheid en vlekkerigheid te verminderen, wat resulteert in een huidtint die gelijkmatiger lijkt en vaak fundering niet nodig maakt. ALA kan helpen het uiterlijk van de poriën te verkleinen en een gezonde, stralende gloed aan de huid te geven.

Moet u zichtbare fijne lijntjes en rimpels aanpakken? ALA is hier uitstekend in, gezien de capaciteit om de productie van stikstofmonoxide te regelen, die de bloedtoevoer naar de huid regelt. Dit is het geheim van het wegnemen van donkere kringen en de reden waarom ALA de teint kan transformeren van saai, pasteuze en bleek tot levendig en gloeiend.

NATUURLIJKE EXFOLIANT EIGENSCHAPPEN BEVORDEREN GLADDERE, DUIDELIJKERE HUID
Afschilfering is absoluut essentieel voor een gezonde, stralende huid, maar velen van ons weten dit niet. We proberen de droge huid te verhelpen met een olie of een probleemhuid met een voorgeschreven behandelingscrème, wanneer uw oplossing net zo eenvoudig is als scrubben en vervolgens uw product naar keuze aanbrengen.

Afschilfering helpt de olieklieren te reguleren en de poriën te verwijderen door droge, schilferige cellen te verwijderen die kunnen bijdragen aan een doffe teint.

Alfa-liponzuur verbetert de exfoliërende capaciteit van de huid, zodat uw huidcellen op natuurlijke wijze kunnen vervellen met minder opbouw. Een topisch aangebracht product met alfa-liponzuur en een goede wekelijkse exfoliator is uw tegengif voor een gezonde, stralende en tijdloze huid!

ALGEMENE VOORDELEN VOOR DE HUID
Dankzij de krachtige antioxiderende, ontstekingsremmende en daarom anti-verouderende eigenschappen van alfa-liponzuur, kunt u genieten van een gladdere, stevigere en helderdere huid bij het topisch aanbrengen van deze universele antioxidant op uw huid.

Het zal helpen bij het verminderen van wallen in het gezicht, evenals die gevreesde onder de ogen tassen. Alfa-liponzuur kalmeert geïrriteerde, ontstoken huid, verkleint de poriën en laat je huid er niet alleen gezonder uitzien met een mooie gloed, maar voelt ook zachter aan.

Natuurlijk kun je dit superster-ingrediënt in veel van onze producten hier bij Kate Ryan verwachten! We geven echt om je huid en gebruiken alleen ingrediënten die echte voordelen voor de voeding bieden voor resultaten op de lange termijn, in plaats van een ‘snelle oplossing’.


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X