8 recepies om je huid strakker maken

Veroudering is onvermijdelijk, maar met een goed huidverzorgingsprogramma kunt u de tekenen van veroudering vertragen en uw huid er gezond en mooi uit laten zien. Verlies van elasticiteit van de huid is een van de belangrijkste redenen dat een persoon er ouder uitziet dan zijn / haar leeftijd. Wanneer de huid elasticiteit verliest, neigt de huid te zakken en dit is meer merkbaar langs de kaaklijn en onder uw ogen. De beste manier om dit te voorkomen is door je huid niet alleen gehydrateerd te houden, maar ook door regelmatig gezichtsoefeningen te doen. Het beperken van blootstelling aan de zon en het dragen van een breed-spectrum zonnebrandcrème helpt ook bij het voorkomen van verzakking van de huid. 
U kunt een aantal remedies voor huidverstrakking proberen door ingrediënten te gebruiken die beschikbaar zijn in uw voorraadkast of koelkast.

1. SANDELHOEDSMASKER: Breng een masker op je gezicht aan door een pasta van sandelhoutpoeder te maken met zuiver biologisch rozenwater. Was het masker weg met koud water als het droog is. Dit masker zal helpen om de poriën van de huid te verstevigen en ook uw gezicht te versterken.

2. EIWIT MASKER: Als je naar een feestje gaat en een snel herstelmiddel voor je huid wilt, dan is dit een goede optie. Kraak een ei en scheid het eiwit in een kom. Voeg een paar druppels citroensap toe en klop het eiwit tot het licht en schuimig is. Gebruik een penseel om dit mengsel op je huid aan te brengen en laat het dan volledig drogen. Afwassen met lauw water en je zult meteen merken dat je huid strak en glanzend aanvoelt. Vergrote poriën worden ook tijdelijk aangehaald door deze methode.

3. MELK EN HONINGSMASKER: Neem twee eetlepels melk en voeg een paar druppels vitamine E-olie en biologische honing toe. Breng dit mengsel op je huid aan en was het na 10 minuten af.

4. KOMKOMMERMASKER: Rasp een middelgrote komkommer en haal het sap eruit. Voeg twee eetlepels rozenbottelolie toe aan het komkommersap en breng dit mengsel aan met behulp van een watje. Laat het 10 tot 15 minuten intrekken en was vervolgens af met koud water.

5. BANANA GEZICHTSVAK: Maak een rijpe banaan en breng dit aan op je hele gezicht en nek. Laat het 15 tot 20 minuten intrekken en was vervolgens af met koud water. Mashed banana is een zeer goede anti-rimpelbehandeling en tevens een van de meest effectieve manieren om de huid thuis aan te halen.

6. ALOË VERA MASSAGE: Masseren van je gezicht met vers aloë vera sap helpt ook om de huid strakker te maken en hydratatie te geven.

7. TOMATENSAP TONER: Snijd een tomaat in twee en wrijf het gesneden deel in je huid in een zachte cirkelvormige beweging. Was je gezicht af met koud water. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat uw huid er helderder uitziet en dat de poriën ook sterk worden verminderd.

8. AVOCADO GEZICHTSKIST: Schep de pulp van een avocado eruit en voeg er twee eetlepels extra vierge olijfolie aan toe. Koel het mengsel een half uur in en breng dit vervolgens op je gezicht aan in een gelijkmatige laag. Was het masker na 20 minuten af ​​en spoel het af met koud water. De avocado scherpt niet alleen de huid aan, maar hydrateert ook en hydrateert je huid waardoor deze soepel blijft.


Geef een reactie

Vaste lage verzendkosten 3.95€ in Nederland Sluiten

X